Loop je vast in werk of privé?

Metjet kan helpen met gerichte coaching. Dat zijn geen ellenlange , maar korte en bondige trajecten die je helpen weer contact te maken met je lichaam.

Door mijn achtergrond als sportdocent, topsporter en fysiotherapeut werk ik veel vanuit het lijf. Ik help mensen eenvoudig (weer) contact te maken met hun lichaam. En laat hoofd, hart en het diepe weten antwoorden vinden op jouw vraagstuk. Samen stellen we een pakket op dat kan bestaan uit coaching, personal training en ontspanning. Een pakket kan één of meerdere onderdelen bevatten, net wat jij nodig hebt om je weer krachtig te voelen en te stralen.

Er zijn 5 pakketten:

•  3 x coaching in 5 weken. Bij een keuze of stap die je wilt maken en er zelf niet uit komt of als je eens in de zoveel tijd jezelf een spiegel wilt voorhouden. € 450,00
•  5 x coaching  in 3 maanden. Bij diepere  issues en patroon/gedrags verandering. Bv laag zelfbeeld, trauma verwerking, overspannenheid, destructief gedrag/relaties. € 750,00
•  7 x coaching in 4 maanden. Bij meerdere of complexe issues en patroon/gedrags verandering. € 995,00
•  Burn-out coaching, half jaar.

Factuur via de werkgever zie  Nicolette en Sophie bij Burnout Experts Als dit niet mogelijk is stemmen we samen een haalbare prijs voor jou af.
• ‘Fit in 3 maanden’:12 personal training, 5 coaching, 3 massages €1975 of €1575 als je samen met een buddy traint.
Wil je gaan voor goud en lichaam én geest fit krijgen kies dan voor ‘In 3 maanden fit’


Geef je immuunsysteem een boost en ga je fitter voelen dan dat je voor mogelijk houdt.
Is jouw wens je super fit te voelen? En wil je er nu eens echt voor gaan?
Misschien geloof je er nog niet in, maar het kan! Het verbaast mensen vaak hoe licht en krachtig ze zich voelen na deelname slechts 3 maanden, hoe ze met gemak de trap nemen en energie over hebben aan het einde van de week.
Juist daarom doe ik deze trajecten zo graag!
Commiteer je 12 weken aan 12 Personal Training sessies van één uur in de buitenlucht, 3 massages en 5 coach-sessies voor de juiste mindset en het opruimen van gedachten die je in de weg zitten.
Niet alleen omdat jij het verdient je fris en fit te voelen, maar ook omdat jij een rolmodel wil zijn voor je omgeving.
Opbrengst:
Trots, kracht en super-fit. Een boost voor je zelfvertrouwen.
Het is erg motiverend, leuk en succesvol gebleken om samen met een trainingsbuddy te PT-en. Het is een extra stok achter de deur, en wie heeft dat niet nodig?
Voor bedrijven die een vitaliteit pakket aan hun werknemers in groepsverband willen aanbieden maak ik in samenspraak graag een offerte op maat.
Videospeler

 

00:00

01:06

 

By the way, mannen ook zeer welkom.