Retreat België oktober 2023

België retreat 2023

België retreat 2023

 

 

 

 

 

 

 

 

Retreat België 2023, 26-30 oktober in Belgisch Limburg, op het prachtig landgoed Heerlijckyt van Elsmeren Er zijn nog 10 plekken.

W-a-u-w! Het liefst vertel ik in het echt aan iedereen hoe fijn en vruchtbaar de retreat was. Ik kan deze retreat echt heel erg aanbevelen. Waarom? Ten eerste omdat je Nicolette gewoon even moet bellen en dan voel je haar helderheid meteen. Ten tweede omdat ze er voor zorgt dat de groep zich oordeel-loos durft te openen. Yin en yang is me bijgebleven: een soms confronterende zoektocht, afgewisseld met plezier, lachen en lichtheid. Judith Vissers

Heerlijckyt van Elsmeren is een landgoed uit 1667.  In de 23 hectare prachtige tuin kan je je even terug trekken of zwemmen in de zwemvijver. De retreat speelt zich af  in de lichte tuinkamer. Ook op het gazon zullen we regelmatig te vinden zijn voor de yoga of het persoonlijk-ontwikkel-blok.

De tuinkamer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persoonlijke ontwikkeling België retreat 2023

Onze retreat ZuiverZijn onderscheid zich van andere retreats omdat we naast yoga, massage en heerlijk gezond eten ook een innerlijke reis maken. Ieder gaat met zijn/haar eigen thema of vraagstuk in 5 dagen stappen zetten. Doordat je weg bent van huis, je geheel verzorgt word, tot rust komt en in contact bent met je lijf door de dagelijkse yoga merken we dat coaching veel dieper gaat dan dat je thuis een coachtraject zou doen. Aan de slag gaan met jouw thema in een vreemde groep is wellicht spannend in het begin maar deelnemers zijn vaak verbaasd hoe ongelofelijk verrijkend het is door (h)erkenning van de groep en de diepe verbinding die het brengt.

In totaal zijn er 8 coach-blokken van 1,5 á 2 uur. We doen dit middels lichaamswerk, in contact komen met je onderbewuste, NLP (neuro linguïstisch programmeren), creatieve oefeningen, stilte wandeling en schrijfopdrachten. Je doet zelfonderzoek, oefeningen alleen en samen. De bijvangst is dat je zelf ook coach vaardigheden leert doordat je samen aan de slag bent!

Voor wie?

Voor ieder die even een stap op de plaats nodig heeft, rust wilt en bezinning. Onze deelnemers kwamen om de volgende redenen:

  • Diepe ontspanning en persoonlijke ontwikkeling
  • Met meer plezier en minder stress willen le
  • Een gezonde herstart willen maken
  • Retreat BaliOude patronen willen loslate
  • Voor een keuze stonden in werk of privé
  • Een mooi kado aan zichzelf willen geven

De titel van onze retreat is ZuiverZijn ofwel jezelf zijn. Het is voor ons belangrijk dat ieder zichzelf kan zijn. Misschien ben je iets afgedreven van jezelf zijn en is dit het moment om daar weer naar toe te bewegen. Terug naar je eigen natuur en dat kan niet beter dan in een veilige rustgevende omgeving midden in de natuur!

Een impressie van een dag yoga Retreat België juni 2023

  8  Yoga

10  Ontbijt

11  Blok persoonlijke ontwikkeling

13  lunch

14  massage

16  Blok Persoonlijke ontwikkeling

18  Yin yoga  

20  Diner

Vanzelfsprekend ben je steeds vrij om de keuze te maken die past bij jouw behoeften op dat moment. Dag 3 heeft een vrije middag.

“Nicolette is er als coach maar staat er als mens. Ze stelt zichzelf helemaal open wat een prachtig effect op de groep heeft. Iedereen mag er zijn, mag zo diep gaan als je zelf kan en wil. Nicolette stelt net die extra vraag om jezelf nog wat meer uit te dagen. Alles voelt comfortabel en veilig. Een retreat is een kado voor jezelf en met Nicolette erbij een kado met een grote rode strik!”  Anneke Holl

Investering Retreat België juni 2023

De prijs is inclusief persoonlijk ontwikkel-reis in 8 coach-blokken, 8 yoga sessies, 1 uur massage, heerlijk vegetarisch eten, 4 overnachtingen in een- of tweepersoons kamer.

Early bird:

Aanmelden voor 1 maart2023 €1350 voor een 2- persoonskamer, €1495 voor een 1-persoonskamer.

Aanmelden na 1 maart 2023 €1450 voor een 2- persoonskamer, €1595 voor een 1-persoonskamer.

Veel deelnemers schrijven de kosten af als persoonlijke ontwikkelkosten of gebruiken hun ontwikkel budget vanuit de organisatie. Voor meer informatie of direct boeken:  Ja! ik heb interesse

Heerlijcke keuken

De huiskoks van Heerlijckyt bereiden gezonde vegetarische-lunches, zelfgebakken vieruurtjes en creatieve diners. We eten in de sfeervolle orangerie of bij mooi weer op de terrassen langs de vijvers.

Er zullen andere groepen aanwezig zijn op het landgoed maar wij hebben in alle rust en privacy onze eigen trainingsruimte .

Annuleringsbeleid

Je wilt natuurlijk heel graag mee maar mocht je moeten annuleren krijg je 100% terug als je voor 23 april 2023 afmeld of als je na 23 april 2023 afmeld en jij of wij een vervanger kunnen regelen. Mocht je binnen 8-4 weken voor 26 juni 2023 moeten annuleren krijg je geld terug minus €350, mocht je binnen 4 en 2 weken voor vertrek annuleren krijg je geld terug minus €250, mocht je binnen 2 weken annuleren is er geen restitutie mogelijk.  We raden aan een reisverzekering te nemen.

Covid-19 overmacht

Mocht er door Covid-19 reis beperkende maatregelingen vanuit Belgie en/ of Nederland zijn houden wij rekening met het scenario overmacht. Overmacht als gevolg van Covid-19 is alleen van toepassing in de volgende gevallen:

  • De sluiting van het vakantiehuis door de overheid.
  • De sluiting van de nationale of lokale grenzen die de toegang tot de gehuurde vakantiewoning wettelijk verhinderen.
  • Een stevig en formeel verbod om naar de plaats van uw verblijf te reizen. Een ‘sterk afgeraden’ reis is geen overmacht.
  • Een beperking van de samenstelling van het reisgezelschap.

We houden ons aan de voorwaarden van de accommodatie en die is: In geval van overmacht krijgen we geen geld terug maar een voucher voor het omboeken van de reservering. Wij zullen direct een nieuwe data plannen. Je dient binnen 5 dagen ons te informeren of je mee kan op deze datum. Een voucher is geldig tot 1 jaar na de aankomstdatum van de originele boeking.