Vergoeding Coaching en Massages Utrecht

 

 

 

 

 

 

 

Afhankelijk van uw aanvullende polis van uw zorgverzekeraar wordt mijn Coaching en Massages geheel of gedeeltelijk vergoed. Mijn sessies vallen onder alternatieve geneeswijze / natuurgeneeskunde.

Ik ben lid van de beroepsverenigingen VIV en RBCZ. Onderstaande verzekeraars vergoeden mijn consulten. NOTE: Uw dient zelf na te gaan of dit inderdaad bij uw polis het geval is. Om absoluut zeker te zijn raad ik u aan de verzekeraar te bellen, de polis is vaak te onduidelijk.

  • CZ groep: CZ, CZ Direct, Delta Lloyd, Ohra.
  • Menzis: Menzis, en Anderzorg
  • Achmea groep: Zilveren Kruis, Avéro, FBTO, en OZF.
  • ONVZ: ONVZ, waaronder ook VvAA en PNOzorg.
  • Coöperatie VGZ:  VGZ, Plus Zorgverzekering van VGZ, Bewuzt, IZZ, IZA, Univé Zorg, ZEKUR, IZA Cura, UMC en Cares Gouda.
  • De Friesland