Retreat België oktober 2023

Retreat yoga MetJet 2023

België retreat 2023

 

Yoga Retreat België  27-31 oktober 2023 in Belgisch Limburg, op het prachtig landgoed Heerlijckyt van Elsmeren23Er zijn nog 8 plekken.

W-a-u-w! Het liefst vertel ik in het echt aan iedereen hoe fijn en vruchtbaar de retreat was. Ik kan deze retreat echt heel erg aanbevelen. Waarom? Ten eerste omdat je Nicolette gewoon even moet bellen en dan voel je haar helderheid meteen. Ten tweede omdat ze er voor zorgt dat de groep zich oordeel-loos durft te openen. Yin en yang is me bijgebleven: een soms confronterende zoektocht, afgewisseld met plezier, lachen en lichtheid. Judith Vissers

Heerlijckyt van Elsmeren is een landgoed uit 1667.  In de 23 hectare prachtige tuin kan je je even terug trekken of zwemmen in de zwemvijver.

yoga retreat MetJet België 2023

Persoonlijke ontwikkeling Yoga Retreat MetJet 2023

Onze retreat onderscheid zich van andere retreats omdat we naast yoga, massage en heerlijk gezond eten ook een innerlijke reis maken. De titel van onze retreat is ZuiverZijn. Gewoon zijn zonder iets te hoeven doen, te bewijzen.  Tijdens de retreat sta je stil bij waar je bent en wat echt belangrijk is voor je.  Doordat je weg bent van huis, je ontzorgt wordt, tot rust komt en in contact bent met je lijf  merken we dat diepe rust en transformatie ontstaat. Wat doen we zoal? Zelfonderzoek middels lichaamswerk, schrijfopdrachten, creatieve oefeningen, wijsheid uit je onderbewuste ophalen, meditatie, stilte wandeling. Je doet dit alleen en samen. De bijvangst is dat je zelf ook coach vaardigheden leert!

Voor wie?

Voor ieder die even een stap op de plaats nodig heeft, rust wilt en bezinning. Onze deelnemers kwamen om de volgende redenen:

  • Diepe ontspanning en persoonlijke ontwikkeling
  • Met meer plezier en minder stress willen leven
  • Retreat BaliOude patronen willen loslaten
  • Voor een keuze stonden in werk of privé
  • Een mooi kado aan zichzelf willen geven

Een impressie van een dag Yoga Retreat MetJet 2023

  8  Yoga

10  Ontbijt

11  Blok persoonlijke ontwikkeling

13  lunch

14  massage

16  Blok Persoonlijke ontwikkeling

18  Yin yoga  

20  Diner

Vanzelfsprekend ben je steeds vrij om de keuze te maken die past bij jouw behoeften op dat moment. Dag 2 en 4 heeft een vrije middag.

“Nicolette is er als coach maar staat er als mens. Ze stelt zichzelf helemaal open wat een prachtig effect op de groep heeft. Iedereen mag er zijn, mag zo diep gaan als je zelf kan en wil. Nicolette stelt net die extra vraag om jezelf nog wat meer uit te dagen. Alles voelt comfortabel en veilig. Een retreat is een kado voor jezelf en met Nicolette erbij een kado met een grote rode strik!”  Anneke Holl

Yoga

yoga retreat oktober 2023Yoga speelt al sinds haar 15e een rol in het leven van Monique Schoorl. Ze is opgeleid in de hatha en yin yoga. Monique houdt van een nuchtere aanpak, afgestemd op de energie van het moment en de groep. Tijdens de retraite is het de bedoeling dat de yogalessen je ondersteunen in jouw proces. In de ochtend met wat meer kracht en energie om lekker wakker te worden, je aandacht meer naar het lichaam en uit het hoofd. In de avonden rustige ontspanningsoefeningen om alle indrukken van de dag te verwerken en je heerlijk relaxed de nacht in gaat. Door de combinatie van de coaching, de massages en de yoga kom je tijdens de retraite steeds meer thuis bij jezelf. En ga je als het goed is, een beetje lichter naar huis, met mooie inzichten en reflecties, en een krachtig, ontspannen en soepel lijf.

Massage yoga retreat

massage retreat Zuiverzijn

Frederiek Hamers heeft gouden handen en verzorgt de massages. Ze is eigenaresse van praktijk Flow en Balans.  Ze geeft Hawaїaanse massage en Rebalancing massage. Bij de retreat inbegrepen is een uur weldadige massage naar keuze. En wil je meer van het goede? Het is mogelijk tijdens de retreat extra massages bij te boeken voor jou aandachtsgebied. Bijvoorbeeld nek-schouder, hoofd, rug, benen of voeten. Frederiek biedt dit aan voor een speciale retreat prijs van €65 per uur en €95 voor anderhalf uur.

Investering Yoga Retreat MetJet 2023

De prijs is inclusief persoonlijk ontwikkel-reis in 7 coach-blokken, 8 yoga sessies, 1 uur massage, heerlijk vegetarisch eten, 4 overnachtingen in eenpersoons kamer.

Early bird:
Aanmelden voor 1 april 2023 €1485
Aanmelden na 1 april 2023 €1585

Er zijn deelnemers die de kosten afschrijven als persoonlijk ontwikkelkosten of gebruiken hun ontwikkelbudget vanuit de organisatie. Voor meer informatie of direct boeken:  Ja! ik heb interesse

Heerlijcke keuken

Yoga Retreat MetJet Belgie 2023

De huiskoks van Heerlijckyt bereiden gezonde vegetarische-lunches, zelfgebakken vieruurtjes en creatieve diners. We eten in de sfeervolle orangerie of bij mooi weer op de terrassen langs de vijvers. Er zullen andere groepen aanwezig zijn op het landgoed die tegelijkertijd eten.

Annuleringsbeleid

Je wilt natuurlijk heel graag mee maar mocht je moeten annuleren krijg je 100% terug als je voor 1 juli 2023 afmeld. Bij annuleren tussen 1 juli en 1 september vragen wij €150,-. Vanaf 1 september 2023 geldt het volgende:

Annuleren Kamer Eten Totaal
Vanaf 30 tot 11 werkdagen vooraf 50% 0% Bij een vervanging van jouw plek 0%

Bij geen vervanging kamer €170 + €200 ZuiverZijn organisatie

Vanaf 10 tot 4 werkdagen vooraf 100% 0% Bij een vervanging van jouw plek 0%

Bij geen vervanging: kamer € 340 + €300 ZuiverZijn organisatie

Vanaf 3 werkdagen vooraf 100% 50% Bij een vervanging van jouw plek 0%

Bij geen vervanging 100% – € 127 eetkosten

We raden aan een reisverzekering te nemen.

Of ga je liever mee naar de Bali-retreat?

Covid-19 overmacht

Mocht er door Covid-19 reis beperkende maatregelingen vanuit Belgie en/ of Nederland zijn houden wij rekening met het scenario overmacht. Overmacht als gevolg van Covid-19 is alleen van toepassing in de volgende gevallen:

  • De sluiting van het vakantiehuis door de overheid.
  • De sluiting van de nationale of lokale grenzen die de toegang tot de gehuurde vakantiewoning wettelijk verhinderen.
  • Een stevig en formeel verbod om naar de plaats van uw verblijf te reizen. Een ‘sterk afgeraden’ reis is geen overmacht.
  • Een beperking van de samenstelling van het reisgezelschap.

We houden ons aan de voorwaarden van de accommodatie en die is: In geval van overmacht krijgen we geen geld terug maar een voucher voor het omboeken van de reservering. Wij zullen direct een nieuwe data plannen. Je dient binnen 5 dagen ons te informeren of je mee kan op deze datum. Een voucher is geldig tot 1 jaar na de aankomstdatum van de originele boeking.

yoga retreat MetJet België 2023