Frisbee workshop teambuilding

frisbee workshop teambuilding

frisbee workshop teambuiding MetJet Coaching Utrecht

“Nicolette is een gedreven vrouw die een dijk van een frisbee workshop kan neerzetten die zeer goed werkt in trajecten voor teamontwikkeling. Samen werken met haar is een feestje en de resultaten zijn verrassend. Of het nu gaat om posities in een team, samenwerken, leiden en volgen, elkaar positief benaderen, lol en resultaten: alles is mogelijk met de workshop Ultimate Frisbee.”

Mientje Fluyt, Atelier voor Leiderschap.

 

 frisbee workshop teambuilding

Wat… frisbee?

Ultimate frisbee is een teamsport waarin slechts door samenwerken gescoord kan worden. Ultimate frisbee nodigt uit tot zelf verantwoordelijkheid nemen, omdat het wordt gespeeld zonder scheidsrechter, zelfs op het hoogste niveau.

Waarom frisbee workshop teambuilding?

Frisbee is grensverleggend, speels en uitdagend. Iedereen kan het spelen. De verschillende spelvormen helpen om patronen in de groep zichtbaar en hanteerbaar te maken.

 

frisbee workshop teambuilding frisbee workshop teambuilding

Optimaal rendement

Vooraf hebben we overleg om te bepalen aan welke thema’s gewerkt gaat worden. Bijvoorbeeld: samenwerken, effectief communiceren, verantwoordelijkheid nemen, non-verbale communicatie, ieders rol in het team en inzet van kwaliteiten en talenten, ruimte nemen en anderen hun ruimte laten. Zo koersen we op een optimaal rendement.

Reflectie

Een essentieel onderdeel van de workshop is reflectie. Dat doen we tijdens de workshop – en aan het einde oogsten we samen wat het heeft opgebracht, zodat het team hier optimaal van kan groeien.

Inzet

De frisbee workshop teambuilding kan in een ontwikkeltraject of als een los dagdeel worden ingezet.

Trainer Nicolette

Nicolette Verheem: “Ik heb ruim twintig jaar in het nationale ultimate frisbee team gespeeld, en ben vier jaar bondscoach geweest. Ik heb een praktijk voor fysiotherapie, coaching en massages. Tevens geef ik Frisbee workshops en NLP/communicatie trainingen.”

Investering

Ultimate frisbee teambuilding workshop voor organisaties voor een  groep tot 12 personen €695,-  inclusief BTW, voorbereiding en reistijd.  

Voor een groep groter dan 12 personen komen we met 2 trainers en zal de prijs in overleg zijn. 

Interesse in een frisbee workshop teambuilding?

Wilt u de mogelijkheden onderzoeken om ultimate frisbee in te zetten? Ik sta u graag te woord.
Nicolette Verheem: Telefoon 06 5040 5569

“Frisbee workshop teambuilding, een aanrader! Nicolette zorgt met haar begeleiding voor veiligheid, uitdaging, samenspel en inzicht.”

Stuur een berichtje:

[contact-form-7 id=”1078″ title=”Contactformulier Met Jet”]

 

Over Nicolette