Retreat België oktober 2022

Retreat België oktober 2022

Flyer retreat België 2022

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s flyer:  takje Alex Seinet, unsplashed, vrouw via Canva.

Dit jaar gaan we voor het eerst naar de Molen van Moelingen in Belgisch Limburg. We werden op slag verliefd toen we de molen zagen! Het fijne van deze plek is allereerst dat de hoeve in een schitterende omgeving ligt, een walhalla voor natuurliefhebbers. Ideaal voor onze stilte wandelingen. Ten tweede heeft de sfeervolle hoeve voor ieder een prachtige eenpersoonskamers met eigen toilet en douche.  Ten derde zijn er 2 sauna’s aanwezig wat fijn kan zijn om je alvast te ontspannen voordat je een massage krijgt of het bed in duikt. Als het weer het toelaat zullen we gedeelte van de yoga en coaching op de binnenplaats doen. Retreat België oktober 2022

Datum: 24-28 oktober 2022.

Deze datum valt in de herfstvakantie van midden Nederland zodat mensen uit het onderwijs ook mee kunnen.

“Lichaam en geest werden optimaal verzorgt en uitgedaagd. Er was ruimte voor plezier en verdriet, tot de kern komen, acceptatie van het zijn.  Nicolette heeft oog voor detail, aandacht voor het individu en de groep, zonder oordeel, op de juiste knoppen weten te drukken, fysieke uitdagingen, liefde voor jezelf en elkaar en niet te vergeten haar speelsheid wat haar begeleiding uniek maakt. ” Hilde Peters

Persoonlijke ontwikkeling

Onze retreat ZuiverZijn onderscheid zich van andere retreats omdat we naast yoga, massage en heerlijk gezond eten ook een innerlijke reis maken. Ieder gaat met zijn/haar eigen thema of vraagstuk in 5 dagen stappen zetten. Doordat je weg bent van huis, je geheel verzorgt word, tot rust komt en in contact bent met je lijf door de dagelijkse yoga merken we dat coaching veel dieper gaat dan dat je thuis een coachtraject zou doen. Aan de slag gaan met jouw thema in een vreemde groep is wellicht spannend in het begin maar deelnemers zijn vaak verbaasd hoe ongelooflijk verrijkend het is door (h)erkenning van de groep en de diepe verbinding die het brengt.

In totaal zijn er 8 coach-blokken van 1,5 á 2 uur. We doen dit middels lichaamswerk, in contact komen met je onderbewuste, NLP (neuro linguïstisch programmeren), creatieve opdrachten, stilte wandeling en schrijfopdrachten. Je doet zelfonderzoek, oefeningen alleen en samen. De bijvangst is dat je zelf ook coach vaardigheden leert door samen aan de slag te zijn!

Voor wie?

Voor ieder die even een stap op de plaats nodig heeft, rust wilt en bezinning. Onze deelnemers kwamen om de volgende redenen:

  • Diepe ontspanning en persoonlijke ontwikkeling
  • Met meer plezier en minder stress willen leven
  • Een gezonde herstart willen maken
  • Oude patronen willen loslaten
  • Voor een keuze stonden in werk of privé
  • Een mooi kado aan zichzelf willen geven

Ga je mee? Meld je hier aan. Er zijn nog 5 plekken.

Een impressie van een dag Retreat België oktober 2022

  8  Yoga

10  Ontbijt

11  Blok persoonlijke ontwikkeling

13  lunch

14  massage

16  Blok Persoonlijke ontwikkeling

18  Yin yoga  

20  Diner

Vanzelfsprekend ben je steeds vrij om de keuze te maken die past bij jouw behoeften op dat moment. Dag 3 heeft een vrije middag.

“Nicolette is er als coach maar staat er als mens. Ze stelt zichzelf helemaal open wat een prachtig effect op de groep heeft. Iedereen mag er zijn, mag zo diep gaan als je zelf kan en wil. Nicolette stelt net die extra vraag om jezelf nog wat meer uit te dagen. Alles voelt comfortabel en veilig. Een retreat is een kado voor jezelf en met Nicolette erbij een kado met een grote rode strik!”  Anneke Holl

De titel van onze retreat is ZuiverZijn ofwel jezelf zijn. Het is voor ons belangrijk dat ieder zichzelf kan zijn. Misschien ben je iets afgedreven van jezelf zijn en is dit het moment om daar weer naar toe te bewegen. Terug naar je eigen natuur en dat kan niet beter dan in een veilige rustgevende omgeving midden in de natuur!

Investering Retreat België oktober 2022

De prijs is inclusief persoonlijk ontwikkel-reis in 8 coach-blokken, 8 yoga sessies, 1 uur massage, heerlijk vegetarisch biologisch eten, 4 overnachtingen in eenpersoons kamer met eigen toilet en douche, vrij gebruik van de sauna:

 €1250. En voor een schitterende grote suite €1350

 

Veel deelnemers schrijven de kosten af als persoonlijke ontwikkelkosten of gebruiken hun ontwikkel budget vanuit de organisatie. Voor meer informatie of direct boeken:  Ja! ik heb interesse

Flyer retreat België 2022

Ons team retreat België oktober 2022

Ons team bestaat naast Nicolette uit de ervaren yoga docent Marjan Hulshof, de steengoede masseuse Frederiek Hamers  en onze fantastische koks de zussen Jet en Thelma.

yoga retreat België

Marjan Hulshof is eigenaresse van Yogica in Deventer. Ze beoefent 25 jaar yoga en heeft de docentenopleiding genoten bij het Raja Yoga Instituut Nederland. Marjan geeft 15 jaar les en verzorgt ook de basisopleiding. Elke ochtend en avond is er yoga. De lessen worden rustig opgebouwd. In de ochtend wat meer yang (actief) in de avond meer yin (rustgevend). Marjan is een rustige yogadocent met de voeten in de klei. Kenmerkend voor haar les is dat ze ook altijd iets met liefde uit de yogafilosofie deelt. Door de retraite, coaching en de yogaoefening kom je steeds meer thuis bij jezelf. Lichaam en geest worden meer en meer één. Een aangenaam en krachtig gevoel. Bovendien ga je sterker en soepeler naar huis!

Massage yoga retreat

massage retreat Zuiverzijn

Frederiek Hamers heeft gouden handen en verzorgt de massages. Ze is eigenaresse van praktijk Flow en Balans.  Ze geeft Hawaїaanse massage en Rebalancing massage. Bij de retreat inbegrepen is een uur weldadige massage naar keuze. En wil je meer van het goede? Het is mogelijk tijdens de retreat extra massages bij te boeken voor jou aandachtsgebied. Bijvoorbeeld nek-schouder, hoofd, rug, benen of voeten. Frederiek biedt dit aan voor een speciale retreat prijs van €65 per uur en €95 voor anderhalf uur.

Retreat vegetarisch België

De zussen Jet en Thelma zijn thuis in de vegetarische, Indische en wilde planten keuken. Jet heeft jarenlang in haar yoga resort in Indonesië de gasten verwend met haar kookkunsten. Ze zullen met veel plezier en creativiteit zorgen voor gezond en heerlijk eten. Uiteraard houden ze rekening met speciale eetwensen.

Yoga retreat België oktober 2022

 

 

 

 

 

 

 

Annuleringsbeleid

Je wilt natuurlijk heel graag mee maar mocht je moeten annuleren krijg je 100% terug als je voor 24 augustus 2022 afmeld of als je na 24 augustus 2022 afmeld en jij of wij kunnen een vervanger regelen. Mocht je binnen 8-4 weken voor 24 oktober 2022 moeten annuleren krijg je geld terug minus €350, mocht je binnen 4 en 2 weken voor vertrek annuleren krijg je geld terug minus €250, mocht je binnen 2 weken annuleren is er geen restitutie mogelijk.  We raden aan een reisverzekering te nemen.

Covid-19 overmacht

Mocht er door Covid-19 reis beperkende maatregelingen vanuit Belgie en/ of Nederland zijn houden wij rekening met het scenario overmacht. Overmacht als gevolg van Covid-19 is alleen van toepassing in de volgende gevallen:

  • De sluiting van het vakantiehuis door de overheid.
  • De sluiting van de nationale of lokale grenzen die de toegang tot de gehuurde vakantiewoning wettelijk verhinderen.
  • Een stevig en formeel verbod om naar de plaats van uw verblijf te reizen. Een ‘sterk afgeraden’ reis is geen overmacht.
  • Een beperking van de samenstelling van het reisgezelschap.

We houden ons aan de voorwaarden van de accommodatie en die is: In geval van overmacht krijgen we geen geld terug maar een voucher voor het omboeken van de reservering. Wij zullen direct een nieuwe data plannen. Je dient binnen 5 dagen ons te informeren of je mee kan op deze datum. Een voucher is geldig tot 1 jaar na de aankomstdatum van de originele boeking.