Yoga retreat Bali, België, Nederland


Yoga retreat Bai, België, Nederland

Retreat België

 

 

 

 

 

Ik was een van de gelukkige die deel nam aan de Zuiver Zijn retreat in Portugal en oh wat was dat magisch! 

yoga retreat portugal MetJet

Yoga retreat ‘ZuiverZijn’

Op bijzondere plekken in Nederland, België en Bali start je de dag met yoga, wordt je verwend met steengoede massages en heerlijk gezond eten. Je raakt bewust van je diepere behoeften en wat nodig is om een volgende stap te maken. Er is tijd voor jezelf om wandelingen te maken in de schitterende natuur of gewoon niets te doen, te zijn. Yoga retreat ZuiverZijn onderscheidt zich van andere retreats omdat naast yoga, massage en gezond eten Personal Development een belangrijke rol speelt. Een weldaad voor lichaam en geest. Het is een week van bezinning waarbij je stil staat om de volgende stap te nemen. We doen dit in een kleine groep van 7 á 10 personen.

Agenda ZuiverZijn yoga Retreat

Veel deelnemers schrijven de kosten af als persoonlijke ontwikkelkosten of gebruiken hun ontwikkelbudget vanuit hun organisatie. Voor meer informatie of direct boeken:  Ja! ik heb interesse

pastedGraphic.png

Hier een indruk van onze Portugal retreat in dit filmpje

Impressie van een dag yoga retreat ZuiverZijn

Retreat dagindeling

yoga retreat Portugal 2023

Vanzelfsprekend ben je steeds vrij om de keuze te maken die past bij jouw behoeften op dat moment. In het 6-daagse programma is dag 4 een vrije dag. In het 5-daagse programma is op dag 3 een vrije middag.

Voor wie?

Voor ieder die even een stap op de plaats nodig heeft, rust wilt en bezinning. Onze deelnemers kwamen om de volgende redenen:

  • Diepe ontspanning en persoonlijke ontwikkeling
  • Met meer plezier en minder stress willen leven
  • Een gezonde herstart willen maken
  • Oude patronen willen loslaten
  • Voor een keuze stonden in werk of privé
  • Een mooi kado aan zichzelf willen geven

“Wat een cadeau! Op retraite in Portugal, op de mooiste plek die je maar kan voorstellen. De hele week werd er voor mij gezorgd, fantastisch eten, mooie lokatie, fijne yoga en heerlijke massages. Alles is op elkaar afgestemd en daardoor heb ik een luxe gevoel ervaren. De kracht van Nicolette is dat ze je begeleidt en stuurt door deze dagen heen, precies daar naar wat goed voor je is, zonder dat zijzelf heel erg zichtbaar is. En dat zorgt ervoor dat ik optimaal voor mijzelf kan zorgen, met uiteindelijk een resultaat waar ik verder mee kan! “ Nienke Vorstenbosch

Trainer/coach Nicolette Verheem
MetJet Coaching Schoorl

yoga retreat portugal MetJet recensie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Nicolette is er als coach maar staat er als mens. Ze stelt zichzelf helemaal open wat een prachtig effect op de groep heeft. Iedereen mag er zijn, mag zo diep gaan als je zelf kan en wil. Nicolette stelt net die extra vraag om jezelf nog wat meer uit te dagen. Alles voelt comfortabel en veilig. Een retreat is een kado voor jezelf en met Nicolette erbij een kado met een grote rode strik!”  Anneke Holl

pastedGraphic_1.png

“Lichaam en geest werden optimaal verzorgt en uitgedaagd. Er was ruimte voor plezier en verdriet, tot de kern komen, acceptatie van het zijn.  Nicolette heeft oog voor detail, aandacht voor het individu en de groep, zonder oordeel, op de juiste knoppen weten te drukken, fysieke uitdagingen, liefde voor jezelf en elkaar en niet te vergeten haar speelsheid wat haar begeleiding uniek maakt. ” Hilde Peters

 

pastedGraphic_1.png

Annuleringsbeleid

Je wilt natuurlijk mee maar mocht je moeten annuleren krijg je 100% terug als wij of jij een vervanger kan regelen. Mocht je binnen 4 en 2 weken voor vertrek annuleren krijg je geld terug minus €250, mocht je binnen 2 weken annuleren is er geen restitutie mogelijk.

pastedGraphic.png

Dag retreat Schoorl aan zee

Wil je een dag je even terug trekken en bezinnen in de natuur? Nicolette neemt je de hele dag mee op een innerlijke reis.  Hoe werkt het?  We maken samen een dag naar jouw wens. Naast de lunch en het diner kies je 3 of 4  modules uit:  wandelend coachen op het strand, massage, yoga, stilte wandeling.  Een impressie van een retreat dag:  8.30 ontvangst, 9-10 yoga in een yurt, 10.30-12.30 wandelend coachen, 12.30-14.00 lunch pauze, 14-15.30 coaching,  16-17 massage, 17-18 douchen en tijd voor journaling,  19-20 dineren. Kosten €545 inclusief gezond & heerlijke lunch en diner. Het kan fijn zijn de dag ervoor of erna in de buurt te slapen. Ik kan je mooie plekken adviseren. Ook heel bijzonder om dit samen met je partner, vriend(in) of moeder te doen!

Veel deelnemers schrijven de kosten af als persoonlijke ontwikkelkosten. Anderen declareren een deel van de factuur op alternatieve geneeswijze bij hun ziektekostenverzekering.  Voor meer informatie of direct boeken Vraag Nicolette.

 

Coaching MetJet UtrechtRetreat zuiverzijn