MetJet Coaching Utrecht: welkom!

MetJet Coaching Utrecht,
WORD DE BETERE VERSIE VAN JEZELF

_________________________________________________

DOORBREEK PATRONEN

Coach Utrecht NLP Deep Democracy

 Nicolette Verheem

 

Welkom bij MetJet Coaching Utrecht

MetJet Coaching Utrecht is in 2004 opgericht door Nicolette Verheem. Nicolette is een down to earth mens. Met haar ontwapende vragen neemt ze je vlot mee in een vertrouwelijk diepgaand gesprek naar nog soms onontgonnen gebieden. Hier kom je zomaar in contact met jouw diepe weten. Waar antwoorden op jouw vraagstuk braak liggen. Denk niet dat je in de stoel blijft zitten, het is een gesprek op voeten, letterlijk stappen zettend. Nicolette is 51 jaar, NLP master en Deep Democracy facilitator.

“Ik geloof dat als ieder mens meer innerlijke vrede ervaart, de wereld er daardoor een beetje beter uit gaat zien. Dat er meer liefde, begrip en daarmee een fijne verbinding is tussen mensen. Hier wil ik mijn steentje aan bijdragen.”

Als coach wil ik anderen helpen om de beste versie van zichzelf te zijn. Dat doe ik door ze in contact te brengen met hun bedoelingen en de manieren waarop ze die willen waarmaken. En ze te bemoedigen om dat in actie om te zetten.”

Aanbod MetJet coaching Utrecht
Metjet Coaching Utrecht

Wanneer je vastloopt, in je werk en/of je privé-leven. Wanneer alles voortkabbelt en je voelt dat het allemaal beter kan. Wanneer je op de verkeerde plek zit. Wanneer je wat anders wil, maar je weet niet wat. Wanneer je een stap wilt zetten, maar de moed je ontbreekt. Wanneer je onvoldoende energie uit je werk en leven haalt. Kortom: wanneer je onvoldoende doet wat je bedoeling is terwijl je tegelijkertijd onvoldoende doet wat wél je bedoeling is,…

…dan is een kort en krachtig coachingstraject iets voor jou. Je krijgt snel helder zicht op je eigen (vaak belemmerende) patronen en je leert hoe je ruimte kunt creëren om veel beter te doen wat je bedoeling is, privé en in je werk, op manieren die bij je passen.

Hoe?

Meer weten MetJet Coaching Utrecht

Over MetJet